Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΕΣ»

Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2013εκτύπωση

Σχολιάζοντας τη νομοθετική ρύθμιση που διακόπτει τις συντάξεις του ΟΓΑ σε χιλιάδες παλιννοστούντες ομογενείς, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αποτελεί ίσως μοναδικό φαινόμενο στα παγκόσμια χρονικά, η διαχρονική αδυναμία των ελληνικών κυβερνήσεων να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να βοηθήσουν στην πράξη τους ομογενείς μας που παλιννόστησαν στην Πατρίδα τις τελευταίες δεκαετίες.

Θα έπρεπε να ντρέπονται κάποιοι για το γεγονός, ότι χιλιάδες αδέλφια μας από τις δημοκρατίες της τ. Σοβιετικής Ένωσης και τη Βόρεια Ήπειρο έχασαν με πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση – πιθανότατα με παρέμβαση του διευθυντηρίου των Βρυξελλών – τις πενιχρές συντάξεις των 340 ευρώ που εισέπρατταν. Απευθύνω έκκληση στη ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, να βάλει ένα τέλος σ’ αυτή τη βαρβαρότητα που οδηγεί χιλιάδες οικογένειες στην εξαθλίωση.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να αρνείται τα παιδιά της. Να μπει ένα τέλος σε αυτό το πρωτογενές πλεόνασμα υποκρισίας.

Η επανεξέταση της ευαίσθητης αυτής εθνικής υπόθεσης, η αποκατάσταση της αδικίας, αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση των αρμοδίων, ώστε να νιώσουν οι ομογενείς μας πως δεν είναι τα αποπαίδια του συστήματος, δεν είναι τα εύκολα θύματα της μνημονιακής επέλασης.

Επιτέλους, σεβασμός σε αυτούς που κράτησαν στην καρδιά τους την Ελλάδα.»

 

 

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous