Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΚ»

Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2013εκτύπωση

Σχετικά με τα υψηλά χρηματικά πρόστιμα που επιβάλλονται για ορισμένες παραβάσεις του ΚΟΚ, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εν μέσω της οικονομικής καταιγίδας που σαρώνει τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού πληθυσμού, η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει τρόπους ανακούφισης των πολιτών μέσα από τη ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα τους.

Για παράδειγμα, καλώ το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Εθνικό Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας να ακούσουν τα μηνύματα των καιρών και να εξετάσουν προσεκτικά την εκλογίκευση των προστίμων που επιβάλλονται για ορισμένες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Άλλωστε η συζήτηση αυτή έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, χωρίς να έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα απτά αποτελέσματα.

Μέσα από την επαναξιολόγηση αυτή θεωρώ βέβαιο πως θα γίνει αντιληπτό, ότι τα εξοντωτικά χρηματικά πρόστιμα δεν είναι λύση. Το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται με εισπρακτικά μέτρα.

Αντίθετα επιβαρύνουν τα ήδη υπερχρεωμένα νοικοκυριά, καθιστώντας στην πράξη αδύνατη την αποπληρωμή τους. Άλλωστε, για ποια χρηματικά πρόστιμα μπορούμε να μιλάμε όταν ο Έλληνας αδυνατεί πλέον να βάλει έστω και 5 ευρώ καύσιμο στο αυτοκίνητο του;

Ας ακούσουμε λοιπόν τη φωνή της λογικής. Ασφαλώς να διατηρηθούν τα υψηλά πρόστιμα για παραβάσεις όπως η παραβίαση ερυθρού σηματοδότη ή η υπερβολική ταχύτητα, όμως κάποιες άλλες περιπτώσεις μπορούν και πρέπει να επανεξεταστούν.

Και εν πάση περιπτώσει, ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος..»

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous