Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ¨ΔΥΝΑΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ¨»

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013εκτύπωση

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε κρίσιμες περιόδους αυτό που απαιτείται είναι σύνεση, ενότητα και ψυχραιμία. Η περιφερειακή μας ομάδα παραμένει ισχυρή, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που βλέπουν δυσαρέσκειες και κλυδωνισμούς. Ο νέος περιφερειάρχης είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο, αυτός που δίνει το στίγμα και επιλέγει τις πολιτικές.

Όσο αφορά στο πρόσωπο μου, παραμένω ο ιδρυτής της «Δύναμης για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» και εγγυητής της ενότητας της παράταξης, παρακολουθώ από κοντά τις εξελίξεις, δεν πρόκειται να γίνω παιδοκτόνος στη δική μου ομάδα. Γιατί η ομάδα αυτή ήταν και παραμένει η οικογένεια μου.

Ασφαλώς συνεχιζόμενα λάθη, αποκλεισμοί και επιπόλαιες πολιτικές συμπεριφορές δεν επιτρέπονται, ιδιαίτερα αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την Πατρίδα μας.

Καλώ όλους τους περιφερειακούς συμβούλους της «Δύναμης για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» να επιδείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης, να συνεχίσουν μέχρι το τέλος της θητείας τους τον αγώνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του τόπου μας.»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous