Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ»

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013εκτύπωση

Σχολιάζοντας την απόφαση της ΒΙΟΧΑΛΚΟ να μεταφέρει την έδρα της στο εξωτερικό, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απόφαση της ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ενός από τους μεγαλύτερους εξαγωγικούς ομίλους της χώρας, να μεταφέρει την έδρα της στο Βέλγιο ακολουθώντας το δρόμο που χάραξαν άλλες μεγάλες επιχειρήσεις στο πρόσφατο παρελθόν, αποτελεί ένα ακόμη σοβαρό πλήγμα για την αιμορραγούσα ελληνική οικονομία.

Ο κύριος Στουρνάρας και οι συνεργάτες του στο Υπουργείο Οικονομικών πρέπει κάποτε να αντιληφθούν, πως για να αναχαιτιστεί αυτό το κύμα εξόδου πρέπει να στηριχθεί με πράξεις και όχι μόνο στα λόγια η ελληνική βιομηχανία.

Οι έλληνες βιομήχανοι είναι πατριώτες αλλά δεν είναι ούτε μαζοχιστές ούτε αυτοκαταστροφικοί. Δεν μπορούν να κρατήσουν ζωντανές τις επιχειρήσεις τους, όταν έχουν απέναντι τους την εξαντλητική υπερφορολόγηση, την έλλειψη ρευστότητας από τις τράπεζες, το αβάσταχτο κόστος της ενέργειας, τη δαιδαλώδη γραφειοκρατία, ένα κλίμα σαφέστατα εχθρικό προς νέες επενδύσεις και κατά συνέπεια καταστροφικό για το μέλλον της Πατρίδας μας.

Η ελληνική βιομηχανία θα μπορούσε να συμβάλει τα μέγιστα για την ταχύτερη έξοδο της Ελλάδας από τον εφιάλτη. Δυστυχώς, δεν την αξιοποιούμε. Αντίθετα, τους σπρώχνουμε στο δρόμο της μετανάστευσης.

Με τις τακτικές, όμως, αυτές, ανάπτυξη δεν πρόκειται να έρθει. Θα έρθει μόνο η περαιτέρω αποβιομηχανοποίηση, νέες χαμένες θέσεις εργασίας, ακόμη περισσότεροι απεγνωσμένοι Έλληνες. Λύσεις υπάρχουν, πολιτικές χρειάζονται.»

 

 

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous