Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΣΑΜΕ»

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013εκτύπωση

Σχολιάζοντας την έναρξη της λειτουργίας του νέου Γυμνασίου – Λυκείου Ασβεστοχωρίου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός, πως παρά τις προσπάθειες απαξίωσης του έργου που υλοποιήσαμε ως διοίκηση στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η λάσπη δεν αγγίζει την κοινωνία.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, το δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτετζίδη, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πυλαίας – Χορτιάτη Μιχάλη Γεράνη  και τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Γεώργιο Καρατάσιο για την αναγνώριση από μέρους τους των συντονισμένων προσπαθειών που καταβάλαμε για την ανέγερση του νέου σύγχρονου γυμνασίου – λυκείου Ασβεστοχωρίου.

Το «ευχαριστώ» που ακούσαμε από την Εκκλησία και τους τοπικούς φορείς ήταν μια ακόμη απόδειξη της αγαστής, άρτιας και εποικοδομητικής συνεργασίας που αναπτύξαμε όλα αυτά τα χρόνια προς όφελος των πολιτών, κάτω από συνθήκες ιδιαίτερα αντίξοες. Υπενθυμίζω πως χάρη σε αυτή τη συμμαχία ευθύνης, ξεπεράσαμε τα κομματικά στεγανά, διεκδικήσαμε και πετύχαμε να φέρουμε στον τόπο μας πιστώσεις της τάξης του ενός δις ευρώ, για την υλοποίηση έργων. Η κοινωνία αναγνωρίζει το έργο που επιτελέσαμε.

Το απτό αποτέλεσμα: πάνω από 130 νέα σχολεία, 380 αθλητικά έργα, 1000 μικρά και μεγάλα τεχνικά έργα, γέφυρες, δρόμοι, αντιπλημμυρικά, ένα καινούργιο Περιφερειακό Μέγαρο που ολοκληρώνεται, η ένταξη στο ΕΣΠΑ της κατασκευής νέας μονάδας στο Χαρίσειο και συμπληρωματικών έργων σε νοσοκομεία της Περιφέρειας.

Ακόμη, σειρά μεγάλων έργων σε ολόκληρη την κεντρική Μακεδονία που ξεκίνησαν από τη διοίκηση μας και προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, όπως για παράδειγμα η κατασκευή του κόμβου Κ16 στη Λαχαναγορά, η περιφερειακή οδός Κατερίνης, το οδικό τμήμα Ποτίδαια - Κασσανδρεία, ή το οδικό τμήμα Χαλκηδόνα - Παραλίμνη και η περιμετρική οδός του Πολυγύρου, έργα που ήδη ολοκληρώθηκαν.

Εμείς καταθέσαμε τα διαπιστευτήρια μας. Και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών αναγνωρίζει την προσφορά μας. Βάλαμε τις βάσεις, πάνω στις οποίες ο νέος Περιφερειάρχης συνεχίζει, κινούμενος σαφώς προς θετική κατεύθυνση.»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous