Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ»

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013εκτύπωση

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της μεταφοράς μαθητών, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έχω επανειλημμένα καταγγείλει, πως όσο η πολιτεία δεν αντιλαμβάνεται ό,τι πρέπει να αλλάξει άμεσα με νομοθετική ρύθμιση το καθεστώς που διέπει τη μεταφορά μαθητών, τα προβλήματα θα παραμένουν και θα πολλαπλασιάζονται.

Θυμίζω πως για το ζήτημα αυτό είχαμε φτάσει ως κατηγορούμενοι στις αίθουσες των δικαστηρίων για να δικαιωθούμε στη συνέχεια, καθώς η Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί πάντα να πληρώνει το μάρμαρο για την αδράνεια της κεντρικής εξουσίας.

Ήδη με επιστολές μου από το Φεβρουάριο του 2011 στους τότε Υπουργούς Παιδείας και Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση και Άννα Διαμαντοπούλου και τρεις μήνες μετά με επιστολή μου στον ίδιο τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, είχα επισημάνει το προφανές, πως οι περικοπές στα δεδουλευμένα των λεωφορειούχων κατά 20% τότε, θα οδηγήσει τις μεταφορές των μαθητών σε παράλυση και χιλιάδες οικογένειες στα όρια των αντοχών τους. Τόνιζα μάλιστα, πως είναι απαράδεκτο οι πολίτες να νοιώθουν ότι εμπαίζονται από την πολιτεία, την ώρα που η ίδια η πολιτεία ζητά ολοένα και περισσότερες θυσίες.

Είναι προφανές, πως οι νέες εξοντωτικές μειώσεις που επιβάλλονται στους λεωφορειούχους με την καινούργια Υπουργική Απόφαση τους οδηγούν σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας και στερούν από χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες τη δυνατότητα της δωρεάν μεταφοράς.

Για να μην οδηγηθούμε στο πλήρες αδιέξοδο, καλώ την κυβέρνηση να πάρει άμεσα πρωτοβουλίες, να βάλει ένα τέλος σε αυτή τη φαρσοκωμωδία που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο σε βάρος της κοινωνίας, της μαθητικής κοινότητας, των οικογενειών τους και των τουριστικών πρακτόρων. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.»

 

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous