Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΕΙ»

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013εκτύπωση

Σχολιάζοντας τις αναφορές του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτη Καμμένου στο πρόσωπο του, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πίστευα πως με τον Πάνο Καμμένο είχαμε μια πολιτική ερωτική σχέση και όχι ένα… one night stand. Σε κάθε περίπτωση, τιμώ και σέβομαι την προσωπικότητα, το ήθος, το έργο και το δυναμικό λόγο του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Δεν ξεχνώ τους φίλους μου, πόσο μάλλον δε, έναν άνθρωπο που με στήριξε όταν πολλοί άλλοι μου γύρισαν την πλάτη.

 

Πρέπει όμως και ο ίδιος να αντιληφθεί πως δεν ευθύνομαι εγώ για τη δημοσκοπική πτώση του κόμματος του. Οφείλει ο ίδιος και οι συνεργάτες του να κάνουν την αυτοκριτική τους και να εξηγήσουν  πως το 10,5% που είχαν πάρει στις εκλογές του Μαΐου του 2012 έπεσε στο 7,5%, ένα μόλις μήνα μετά. Εκτός και αν δεν μου το έχει συγχωρήσει ακόμη…Προφανώς αυτή η διαρροή ψηφοφόρων που συνεχίζεται, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, έχει συγκεκριμένες αιτίες.

 

Εν πάσει περιπτώσει, δεν ζήτησα ποτέ τη στήριξη του κυρίου Καμμένου για να μου την αρνηθεί. Ας στηρίξει αυτούς που θεωρεί ικανότερους. Οι πολίτες θα τον κρίνουν. Όσο αφορά στον αντιμνημονιακό αγώνα, του θυμίζω απλά πως είμαι από τους πρώτους που πήραν ξεκάθαρη θέση κατά των Μνημονίων. Και αυτό πληρώνω τώρα.

 

Από εκεί και πέρα, το ερώτημα παραμένει: Αυτό το ¨σύνδρομο Ψωμιάδη¨ διακατέχει την πλειοψηφία των πολιτικών αρχηγών; Ακόμη και μετά την απομάκρυνση μου από την Αυτοδιοίκηση, με φοβούνται κάποιοι τόσο πολύ; Αντιλαμβάνομαι πως μια ενδεχόμενη παρουσία μου στην κεντρική πολιτική σκηνή θα τον ανησυχούσε ιδιαίτερα. Σύντομα θα μάθει τις αποφάσεις μου.

 

‘Όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις μου με στελέχη της ΝΔ όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης τις οποίες σχολίασε, του υπενθυμίζω απλά πως είμαστε όλοι μέλη της μεγάλης κεντροδεξιάς οικογένειας του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή.

 

Από εκεί και πέρα, του εύχομαι κάθε επιτυχία. Η φωνή του είναι απαραίτητη στο ελληνικό Κοινοβούλιο.»

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous