Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ. Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ»

Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013εκτύπωση

Σχετικά με την επίσκεψη των υπουργών Μακεδονίας – Θράκης και Ανάπτυξης καθώς και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στον ανισόπεδο κόμβο Κ16 ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πριν ένα μόλις μήνα είχα επισημάνει με δήλωση μου πως αυτή η συστηματική απαξίωση, το ¨θάψιμο¨ του τεράστιου έργου που επιτελέσαμε στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πρέπει επιτέλους να σταματήσει.

Είχα καταστήσει σαφές πως τόσο απέναντι στη συνείδηση μου όσο και απέναντι στους συνεργάτες μου και στους συναδέλφους μου, έχω υποχρέωση να υπερασπιστώ αυτό το έργο. Γιατί το παρελθόν δεν επιτρέπεται και δεν μπορεί να το διαγράψει κανείς.

Σήμερα δύο υπουργοί και ο νέος Περιφερειάρχης επισκέφτηκαν τον ανισόπεδο κόμβο Κ16 στη διασταύρωση Καλοχωρίου. Θα περίμενα ως ελάχιστη αναγνώριση, έστω μία μικρή αναφορά στη διοίκηση μας που ξεκίνησε επί των ημερών της την υλοποίηση αυτού του έργου μετά από πολλές προσπάθειες, με την πολύτιμη βοήθεια του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων Στράτου Σιμόπουλου και την καθοριστική συμβολή της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας J&P Άβαξ.

Δυστυχώς διαψεύστηκα. Φαίνεται πως διοίκηση Ψωμιάδη δεν υπήρξε ποτέ για μερικούς ¨πρόθυμους¨, που υιοθετούν και προωθούν τη θεωρία της ¨καμένης γης¨.

Η υπομονή, όμως, έχει και τα όρια της. Ξέρω πολύ καλά τι μου γίνεται. Ξέρω πολύ καλά το βρώμικο παιχνίδι που έχει στηθεί εις βάρος μου. Ξέρω πρόσωπα και πράγματα. Ξεκαθαρίζω προς κάθε κατεύθυνση: Δεν πρόκειται πλέον να χαριστώ σε κανέναν. Δεν δέχομαι άλλη απαξίωση. Η ανοχή τελείωσε.»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous