Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ.»

Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013εκτύπωση

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της βουλευτού της ΔΗΜ.ΑΡ. Μαρίας Ρεπούση για την κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών στα σχολεία, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι σαφές πως η βουλευτής των 1.600 ψήφων λειτουργεί ως εκτελεστικό όργανο αποδεχόμενη εθελόδουλα αυτά που της υπαγορεύουν να πει, μηδενίζοντας αρχές και αξίες, προσβάλλοντας και προκαλώντας εν γνώση της τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Να τη χαίρεται και να την καμαρώνει την αρχιέρεια του εθνομηδενισμού ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς. Ο κόμπος έφτασε πλέον στο χτένι.

Προφανώς η επόμενη ¨πεφωτισμένη¨ πρόταση της θα είναι να ενταχθούν στο ΤΑΙΠΕΔ προς πώληση όλοι οι ορθόδοξοι ναοί και τα μοναστήρια μας.

Μια ηχηρή απάντηση σε αυτό το συνωστισμό του ανθελληνισμού, σε αυτή την ευθεία επίθεση στα Ιερά, στα Όσια και στην Ιστορία του Έθνους μας, θα ήταν η ψήφιση ενός νομοσχεδίου για την πάταξη του ρατσισμού κατά των Ελλήνων, που δυστυχώς διογκώνεται μέρα με την ημέρα.

Εάν τόσο πολύ ενοχλείται η κυρία αυτή για το γεγονός ό, τι είναι ελληνίδα και χριστιανή, ας κάνει αυτό που της προέτρεψε ο Μίκης Θεοδωράκης, ας πάει να ζήσει αλλού, σε άλλες πολιτείες, πιο ¨προοδευτικές¨ και πιο ¨φιλελεύθερες¨. Ας είναι βέβαιη πως δεν θα λείψει και σε πολλούς...

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous