Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΘΝΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ»

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013εκτύπωση

Σχολιάζοντας τα σενάρια πρόωρων εκλογών, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι σαφές πως ενδεχόμενη προσφυγή στις κάλπες αυτή τη χρονική περίοδο, με ένα λαό απελπισμένο και οργισμένο, με ένα λαό που έχει γονατίσει οικονομικά, μπορεί να οδηγήσει σε μια εθνική καταστροφή, σε ένα ¨εθνικό ατύχημα¨ με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Οι νέοι υποψήφιοι επιβήτορες της εξουσίας είναι έτοιμοι να θυσιάσουν μια ολόκληρη χώρα στο βωμό της δίψας τους να κυβερνήσουν, αλλά ο λαός δεν θα τους το επιτρέψει, οι πολίτες δεν θέλουν εκλογές.

Αυτό που απαιτείται πλέον από τις ηγεσίες των πολιτικών κομμάτων είναι να βρουν διαύλους επικοινωνίας, να υπάρξει ένα μίνιμουμ εθνικής συνεννόησης, ώστε ενωμένοι να αποφύγουμε τις κόκκινες γραμμές και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του σήμερα. Να προτάξουμε δηλαδή το συμφέρον της Πατρίδας πάνω από το συμφέρον των κομμάτων.

Ασφαλώς στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Αυτές τις κρίσιμες, όμως, ώρες υπάρχει ένας Πρωθυπουργός που έχει αναλάβει τις τύχες της χώρας και ξεκαθάρισε πως πρέπει να τελειώνουμε με τα Μνημόνια και την Τρόικα για να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα. Αυτά, όμως, περιμένει να δει ο ελληνικός λαός να γίνονται πράξη. Απαιτείται δηλαδή η υιοθέτηση μιας πιο κοινωνικής οικονομικής πολιτικής, μιας πολιτικής που θα έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και όχι τους αριθμούς.

Από κει και πέρα, για να αλλάξει η Ελλάδα, πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς, να κάνουμε τη δική μας εσωτερική επανάσταση. Γιατί απλά, δεν υπάρχει άλλη λύση.»

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous