ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΕ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΕΘ- HELEXPO ΑΕ

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013εκτύπωση

Συγχαρητήριες επιστολές απέστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο νέο Πρόεδρο της ΔΕΘ – HELEXPO ΑΕ Τάσο Τζήκα και στο νέο διευθύνοντα σύμβουλο Κυριάκο Ποζρικίδη, με αφορμή την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων.

Αναλυτικά τα κείμενα των επιστολών:

 

Κύριο Τάσο Τζήκα

Πρόεδρο ΔΕΘ – HELEXPO ΑΕ

Αγαπητέ Τάσο,

 

Θα ήθελα να σε συγχαρώ για την ανάληψη των νέων σου καθηκόντων στο τιμόνι του κορυφαίου εκθεσιακού φορέα της πόλης και της βόρειας Ελλάδας.

Είμαι βέβαιος πως διαθέτεις όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να οδηγήσουν τη ΔΕΘ – HELEXPO στη νέα εποχή, να προσθέσεις με την πλούσια εμπειρία σου στην κοινή προσπάθεια για τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση όλων των αναπτυξιακών εργαλείων της πόλης.

Θερμά συγχαρητήρια και πάλι.

 

 

Κύριο Κυριάκο Ποζρικίδη

Διευθύνοντα Σύμβουλο ΔΕΘ – HELEXPO ΑΕ

Αγαπητέ Κυριάκο,

 

Επέτρεψε μου να σε συγχαρώ για τον ορισμό σου στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της νέας ενοποιημένης ΔΕΘ – HELEXPO.

Η επί μακρόν παραγωγική και δημιουργική παρουσία σου στη μεγάλη οικογένεια του εκθεσιακού μας φορέα αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για το μέλλον, για την κοινή προσπάθεια που καλούμαστε να καταβάλουμε ώστε η ΔΕΘ – HELEXPO να λειτουργήσει ως πόλος καινοτομίας και εξωστρέφειας, να πρωταγωνιστήσει στον αγώνα της βόρειας Ελλάδας για ανάπτυξη και προσέλκυση επενδύσεων.

Θερμά συγχαρητήρια, καλή δύναμη!

 

 

 

 

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous