ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013εκτύπωση

Από το γραφείου Τύπου του Παναγιώτη Ψωμιάδη ανακοινώνεται το εξής:

Εκδόθηκε απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με την οποία ο Μ. Τρεμόπουλος καταδικάσθηκε για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του Παναγιώτη Ψωμιάδη σε καταβολή χρηματικής ικανοποίησης ποσού 10.000 ευρώ και σε δημοσίευση περίληψης της απόφασης στην εφημερίδα ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ.

Ο Μ. Τρεμόπουλος, κατά την απόφαση του Πρωτοδικείου, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ υποστήριξε εν γνώσει του ψευδώς, ότι «ο κ. Ψωμιάδης έχει καταδικασθεί για παράβαση καθήκοντος και σε άλλες περιπτώσεις (αμμοληψίες Αξιού), όμως δεν διαπιστώθηκε δόλος, οπότε ουδείς έθεσε θέμα αργίας ή παύσης».

Όμως η αλήθεια είναι ότι ο Π. Ψωμιάδης είχε αμετάκλητα αθωωθεί, με απόφαση του Α’ Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης.

Την απαλλαγή αυτή τη γνώριζε ο Μ. Τρεμόπουλος, ο οποίος άλλωστε φέρει την ιδιότητα του νομικού και δη του δικηγόρου, ενώ και ο μέσος πολίτης αυτής της χώρας γνωρίζει τη διαφορά της λέξης ¨καταδικάστηκε¨ από τη λέξη ¨δικάστηκε¨.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous