Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ

Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013εκτύπωση

Στην Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και στην περιφορά της εικόνας στο χώρο του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο θα παραστεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης το Δεκαπενταύγουστο.

Με αφορμή το λαμπρό εορτασμό, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για μία ακόμη χρονιά ο ποντιακός Ελληνισμός τιμά τη γιορτή της Παναγιάς μας στο διαχρονικό σημείο αναφοράς του προσφυγικού στοιχείου, στη Μονή της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.

Η «πρόσφυξ Πόντια Παναγία», το κορυφαίο αυτό θρησκευτικό και εθνικό σύμβολο, δείχνει και πάλι το δρόμο της ενότητας, το δρόμο της ομοψυχίας και της ευθύνης  που καλούμαστε να ακολουθήσουμε ως Έθνος για να μπορέσουμε να βγούμε όσο το δυνατόν  αλώβητοι από την εφιαλτική στενωπό της κρίσης.

Εύχομαι η Χάρη Της να μας δείξει το δρόμο, να καθοδηγήσει το λαό, να μας βοηθήσει να ξαναπατήσουμε στα πόδια μας και να αναστήσουμε την Ελλάδα μας.»

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous