Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ»

Τρίτη, 06 Αυγούστου 2013εκτύπωση

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα έργα που εγκαινιάστηκαν πρόσφατα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι υποχρεωμένος απέναντι στη συνείδηση μου, τους συνεργάτες μου, τους αντιπεριφερειάρχες, τους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Δύναμη για τη Μακεδονία» τους δημάρχους και τους εργαζόμενους, να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το έργο που ξεκινήσαμε στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και συνεχίσαμε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το 2011, έχοντας απέναντι μας την ανύπαρκτη χρηματοδότηση, τη γραφειοκρατία, τη μνημονιακή επέλαση, την απαξίωση της νομαρχιακής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, τις μεγάλες ελλείψεις σε στελεχιακό δυναμικό. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν παρέλαβε καμένη γη, όπως κάποιοι διαρρέουν δεξιά και αριστερά, ώστε να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένες σκοπιμότητες.

Η αλήθεια είναι, πως τόσο τα έργα που εγκαινίασε πρόσφατα ο νέος Περιφερειάρχης (περιμετρική οδός Πολυγύρου, οδικό τμήμα Χαλκηδόνα – Παραλίμνη της νέας Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας)  όπως και πολλά ακόμη έργα πνοής (ανισόπεδος κόμβος Κ16, εσωτερική περιφερειακή οδός Θεσσαλονίκης, παράκαμψη Αρναίας, περιφερειακή οδός Κατερίνης, οδικό τμήμα Ποτίδαιας – Κασσανδρείας στη Χαλκιδική) μπήκαν σε πορεία υλοποίησης από τη δική μας διοίκηση.

Αλήθεια ακόμη είναι, πως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση (από την πέμπτη) στην απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ το 2012, επίδοση που αναγνωρίστηκε και επιβραβεύτηκε  από τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη. Και είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός, πως το ποσοστό αυτό αυξήθηκε τους τελευταίους μήνες, δείγμα της καλής δουλειάς που συνεχίζει να γίνεται, δουλειά που επικροτούμε και στηρίζουμε.

Είναι προφανές, πως μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν. Βάλαμε τις στέρεες βάσεις για να χτιστεί αυτό το ισχυρό οικοδόμημα, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της κεντρικής Μακεδονίας. Η διοίκηση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει συνέχεια, δεν προέκυψε από παρθενογένεση. Το παρελθόν δεν διαγράφεται.»

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous