Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΟ …SUCCESS STORY ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ»

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013εκτύπωση

 

Σχετικά με την απόφαση της Ολυμπιακής για διακοπή των δρομολογίων προς Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το …success story της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται. Η ανακοίνωση της Ολυμπιακής για διακοπή των δρομολογίων της εταιρείας από την Αθήνα το φθινόπωρο επεκτείνει τον πρωτοφανή συγκοινωνιακό αποκλεισμό που βιώνει η βόρεια Ελλάδα στο σύνολο της και καταργεί τις όποιες (φιλότιμες κατά τα άλλα) προσπάθειες για τόνωση του τουριστικού ρεύματος στον τόπο μας.

Η πραγματικότητα είναι μία και ζοφερή: η μακεδονική πρωτεύουσα είναι αποκλεισμένη κατ’ ουσία από ξηρά, θάλασσα και αέρα. Ο οδικός άξονας Α10 έχει μείνει ημιτελής, το λιμάνι της πόλης παραμένει στην άγονη γραμμή, οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μειώνονται αντί να αυξηθούν.

Θα επαναλάβω πως αυτή η αντιμετώπιση της Μακεδονίας και της Θράκης από την κεντρική εξουσία μαρτυρά έλλειψη σεβασμού.

Η επανασύσταση του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης έδωσε ελπίδες για μια αποκεντρωμένη προοπτική, για μια καλύτερη, δικαιότερη συμπεριφορά απέναντι στη βόρεια Ελλάδα.

Δυστυχώς, οι εξελίξεις αποδεικνύουν πως η Αναγέννηση της Θεσσαλονίκης αργεί ακόμη. Και το κυριότερο, οι υποσχέσεις που μας έδωσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεν υλοποιήθηκαν ποτέ…»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous