Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΓΟΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑΥΜΑΤΑ»

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013εκτύπωση

Σχολιάζοντας τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το παράλογο 23% στο 13% ήταν μία θετική κίνηση που έπρεπε να έχει γίνει προ πολλού για να πάρει ανάσες η αγορά και να πέσουν, επιτέλους, οι τιμές.

Η μείωση των συντελεστών, μια από τις βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις του Αντώνη Σαμαρά, ανταποκρίνεται στην απλή λογική και στην πραγματικότητα, ανακουφίζει τους επαγγελματίες, μπορεί δυνητικά να συμβάλει στην ανάσχεση του κύματος των «λουκέτων», στην απώλεια θέσεων εργασίας και προφανώς στη μείωση των τιμών, προς όφελος των καταναλωτών. Στην κατάσταση, όμως, που βρίσκεται πλέον η αγορά, δεν μπορεί να περιμένει κανείς θαύματα.

Η ζημιά που έχει γίνει με τον οικονομικό στραγγαλισμό των Ελλήνων, καταναλωτικού κοινού και επαγγελματιών, είναι πλέον σχεδόν αδύνατο να αποκατασταθεί.

Και ασφαλώς δεν κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση προειδοποιήσεις περί επιστροφής στους παλιούς συντελεστές ΦΠΑ σε περίπτωση που η μείωση δεν περάσει άμεσα στον πελάτη.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνούμε πως δύο φορές οι επαγγελματίες της εστίασης απορρόφησαν την αύξηση του ΦΠΑ χωρίς να ανεβάσουν, στην πλειοψηφία τους, τις τιμές. Εδώ που φτάσαμε, πρέπει να αλλάξει όλη η  αποτυχημένη οικονομική συνταγή, όχι μόνο ένα συστατικό της…».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous