Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ»

Τρίτη, 09 Ιουλίου 2013εκτύπωση

Σχετικά  με τον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό της Θεσσαλονίκης για μία ακόμη χρονιά, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο ακτοπλοϊκός αποκλεισμός της Θεσσαλονίκης για μία ακόμη χρονιά αποδεικνύει πως υπάρχει έλλειμμα σεβασμού προς τους πολίτες της μακεδονικής πρωτεύουσας και ολόκληρης της βόρειας Ελλάδας.

Επί σειρά ετών καταγγέλλουμε μια εξοργιστική πραγματικότητα που θέλει το επιβατικό κοινό της Μακεδονίας, της Θράκης αλλά και της βαλκανικής ενδοχώρας να αναγκάζεται να ταξιδέψει οδικώς ως τον Πειραιά για να επισκεφθεί τα νησιά μας. Αδυνατώ να κατανοήσω ποια συμφέροντα εξυπηρετεί ο ευνουχισμός του μεγαλύτερου λιμανιού των Βαλκανίων.

Είναι, όμως, σαφές πως οι εξαγγελίες περί ανάπτυξης στη βόρεια Ελλάδα, αναβάθμισης του τουριστικού μας προϊόντος, εξωστρέφειας και προσέλκυσης επενδυτών, θα πέφτουν στο κενό όσο δεν αντιμετωπίζεται η απαράδεκτη αυτή κατάσταση σε βάρος της βόρειας Ελλάδας.

Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous