Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ¨ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ¨»

Κυριακή, 07 Ιουλίου 2013εκτύπωση

«Βρέθηκα στην Αθήνα για να δώσω το παρών σε μια κορυφαία εσωκομματική διαδικασία – όπως πάντα πράττω – και να συγχαρώ το νέο γραμματέα της παράταξης μας, Ανδρέα Παπαμιμίκο, ένα νέο άνθρωπο με φρέσκες ιδέες, αντιλήψεις και νοοτροπίες. Του εύχομαι καλή δύναμη και καλό κουράγιο στα νέα του καθήκοντα.

Ακόμη, ήθελα να συγχαρώ τα νέα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας. Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο.

Ελπίζω να προσφέρουν καλές υπηρεσίες στην παράταξη, στο λαό και στην πατρίδα.

Όσο για το αν συμμετείχα στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου γραμματέα ή όχι, θέλω να ξεκαθαρίσω πως βάσει του Καταστατικού μας δεν είχα το σχετικό δικαίωμα.

Σε κάθε περίπτωση όμως, είμαι πολύ περισσότερο Νέα Δημοκρατία από πολλούς «αλεξιπτωτιστές» που τους έφερε στην παράταξη το προσωπικό συμφέρον και όχι η αγωνία για την ενότητα της Κεντροδεξιάς που έχω θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα και για την οποία αγωνίζομαι.»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous