Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ»

Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2013εκτύπωση

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Κεντροδεξιάς, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το προσκλητήριο ενότητας που απηύθυνε ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του 9ου τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ αποτελεί αναμφισβήτητα μια θετική εξέλιξη. Ανταποκρίνεται απόλυτα στις επανειλημμένες εκκλήσεις μου για υπέρβαση και συνεργασία, για την αναγκαιότητα συγκρότησης ενός ισχυρού, πατριωτικού, λαϊκού κεντροδεξιού τόξου.

Ο Αντώνης Σαμαράς ως αδιαμφισβήτητος ηγέτης και υπεύθυνος πολιτικός άντρας, είμαι βέβαιος πως πήρε το μήνυμα. Διατηρώ, όμως, έντονες αμφιβολίες για το αν και κατά πόσο κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση κάποιοι από τους συνεργάτες του, που δυστυχώς ερμηνεύουν πολλές φορές λάθος τον Πρόεδρο.

Άνθρωποι που αντί να λειτουργούν ως πολιτικοί σωματοφύλακες, προτάσσουν το προσωπικό τους συμφέρον, προσφέρουν κακές υπηρεσίες στον ίδιο, στη Νέα Δημοκρατία και στην Πατρίδα, γκρεμίζουν τις προσπάθειες του Αντώνη Σαμαρά για τη σωτηρία της χώρας.

Τα χρονικά περιθώρια, όμως, στενεύουν. Είναι η ώρα να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Γιατί η εσωστρέφεια και οι αποκλεισμοί δεν εξυπηρετούν την προσπάθεια ενότητας της Κεντροδεξιάς.

Και σε τελευταία ανάλυση, ας έχουν κάποιοι υπόψη, πως και οι κρίνοντες κρίνονται…»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous