Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ»

Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013εκτύπωση

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις της κυρίας Ρεπούση, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η πρέσβειρα του εθνομηδενισμού και του αναθεωρητισμού ξαναχτύπησε. Για μία ακόμη φορά βγαίνει από την αφάνεια προσβάλλοντας βάναυσα τις μαρτυρικές μνήμες, τα χιλιάδες θύματα των Γενοκτονιών των Ελλήνων της Ανατολής, του Πόντου, της Ιωνίας, της Θράκης, τα Ιερά και τα Όσια ενός περήφανου Έθνους.

Προσωπικά, δεν με εκπλήσσουν οι εμμονές της εθνικά επικίνδυνης κυρίας Ρεπούση. Η βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. ξέρει πολύ καλά τι κάνει.

Ο εμπρηστικός λόγος της υπευθύνου Παιδείας ενός κόμματος που συγκυβερνά, εξυπηρετεί συγκεκριμένα σχέδια και βοηθά στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του.

Θα ήταν φρόνιμο, τα πολιτικά κόμματα που επιχειρούν να σταματήσουν την εντυπωσιακή άνοδο της Χρυσής Αυγής με αντιρατσιστικά νομοσχέδια, να βάλουν πρώτα στη θέση τους όλους αυτούς τους «αριστερόστροφους προοδευτικούς», που με παρόμοιες δηλώσεις ξύνουν πληγές, ενθαρρύνουν ακραίες συμπεριφορές, διχάζουν επικίνδυνα το δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό στην πιο δύσκολη και κρίσιμη περίοδο της νεότερης ιστορίας του.

Η ποινικοποίηση του πατριωτισμού  άνοιξε την Κερκόπορτα. Και η Άλωση της εθνικής συνείδησης των Ελλήνων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς…»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous