Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ»

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013εκτύπωση

Συγχαρητήρια επιστολή στο νέο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη απέστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στην επιστολή του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο έργο του προκατόχου του Ανδρέα Παπαμιμίκου και εκφράζει τη βεβαιότητα του πως η νέα γενιά της Πατρίδας μας μπορεί να δημιουργήσει την Ελλάδα της επόμενης ημέρας, την Ελλάδα της ελπίδας.

 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Θερμά συγχαρητήρια για την πανάξια εκλογή σου στη θέση του Προέδρου της πιο δυναμικής κομματικής νεολαίας της Πατρίδας μας.

Διαδέχεσαι έναν άξιο ηγέτη, όπως ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε απέδειξε ό, τι η νεολαία μας παραμένει ενεργή πολιτικά και πρωτοπόρα στους αγώνες για μία νέα Ελλάδα.

Είμαι βέβαιος πως η νέα γενιά της Πατρίδας μας, τα παιδιά της μεγάλης Κεντροδεξιάς, θα κάνουν πράξη το success story, θα αποτελέσουν τη δημιουργική μαγιά για την Ελλάδα της ανάπτυξης, την Ελλάδα της επόμενης ημέρας, την Ελλάδα της ελπίδας, της προκοπής και της ευημερίας. Της Ελλάδας που αξιοποιεί τα παιδιά της, δεν τα διώχνει στο εξωτερικό.

Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία και καλό κουράγιο!»

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous