Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ»

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013εκτύπωση

Επιστολή στον επικεφαλής του νεοσύστατου Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος Ελλάδος, Νίκο Νικολόπουλο έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στην επιστολή του, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εύχεται «καλή δύναμη» και «καλό κουράγιο» στο Νίκο Νικολόπουλο και τονίζει πως το σύμβολο του νέου κινήματος, ο πυρσός, μπορεί να φωτίσει το δρόμο για την επανένωση της Κεντροδεξιάς.

 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Αγαπητέ Νίκο,

σου εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στη νέα πρωτοβουλία που ανέλαβες, ως επικεφαλής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος Ελλάδος για την αναγέννηση της πατρίδας και της παράταξης.

Ανήκουμε στην ίδια οικογένεια, τιμούμε φίλε Νίκο το ίδιο Ευαγγέλιο, την πολύτιμη παρακαταθήκη του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή. Γιατί πράγματι, όπως σωστά έχεις δηλώσει, εμείς είμαστε η καρδιά της Ν.Δ.!

Καλό κουράγιο, εύχομαι η φλόγα του πυρσού να φωτίσει το δρόμο για την επανένωση της Κεντροδεξιάς.»

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous