ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ : ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΩΝ

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013εκτύπωση

Για τις αλλαγές στη ζωή του μίλησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε συνέντευξη που παραχώρισε στην εφημερίδα Real News.

Απο την μέρα που αναγκάστηκα να εγκαταλείψω τη θέση του περιφερειάρχη θυμάμαι έντονα την ερώτηση της κόρης μου που είπε : << Μπαμπά δεν θα  ξαναπας στην περιφέρεια ;>> δήλωσε.

Μετά κλείστηκα στον ευατό μου για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά πλέον δηλώνω παρών.

Ο κ. Ψωμιάδης δεν έκρυψε το παράπονο του για καποιους στην Νέα Δημοκρατία που όπως δήλωσε  δεν συμπεριφέρθηκαν σωστά ενώ παραδέχτηκε οτι τον τρόμαξε και η ισόβια καταδίκη του πρώην δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous