ΑΘΩΟΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ

Τρίτη, 23 Απριλίου 2013εκτύπωση

Αθώος κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο πρώην ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων , Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Ο κ. Ψωμιάδης υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να βλάψει τον πρώην ευρωβουλευτή και οτι οι δηλώσεις που έκανε εντάσσονταν στο πλαίσιο της πολιτικής κριτικής.

<< Τιμώ τον κ. Τρεμόπουλο (....) Ποτέ δεν αμφισβήτησα τον πατριωτισμό του (...)Σέβομαι τις θέσεις του>> είπε ο κ. Ψωμιάδης και υποστήριξε ότι  << ουδέποτε στα 32 χρονια που πολιτεύομαι δεν προσέβαλα και δεν συκοφάντησα κανέναν>>.

Παράλληλα θα πρέπει να συνδυαστεί το γεγονός ότι ο κ.  Ιωάννης Σιάνης παραπέμφθηκε για ψευδορκία  και ψευδομαρτυρία στη δικάσιμο ενω την ίδια στιγμή είναι βασικός μάρτυρας κατηγορίας στις επόμενες δικες ( Δρόμος Ωραιοκάστρου και 45αρια ) που ξεκίνησαν με δικες του ψευδείς αναφορές και με αναφορές του κ. Τρεμόπουλου. 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous