«ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013εκτύπωση

Σχετικά με την ανακοίνωση της προξένου των ΗΠΑ Marsha Lance για επικείμενη κατάργηση του Προξενείου στη Θεσσαλονίκη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το κλείσιμο του αμερικανικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη αποτελεί ένα ακόμη χτύπημα στη δοκιμαζόμενη από την οικονομική κρίση βόρεια Ελλάδα.

Η κατάργηση της προξενικής αρχής μιας χώρας – στρατηγικής εταίρου της Ελλάδας όχι μόνο δεν συμβάλει στην κοινή προσπάθεια για ανάπτυξη, αλλά αντίθετα στέκεται τροχοπέδη στην εξωστρέφεια και στην προσέλκυση επενδύσεων.

Ταυτόχρονα, προστίθενται νέα βάρη στους πολίτες της Μακεδονίας και της Θράκης που θα αναγκάζονται πλέον να μεταβούν στην Αθήνα για να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους. Το Προξενείο των ΗΠΑ πρέπει να μείνει ανοικτό στη Θεσσαλονίκη.

Είμαι βέβαιος πως το Υπουργείο των Εξωτερικών και προσωπικά ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να πειστεί η αμερικανική πλευρά για την ανάγκη συνέχισης της λειτουργίας του.»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous