ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΕ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ: «ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΑΣ»

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013εκτύπωση

Ευχαριστήρια επιστολή στον Υπουργό Ανάπτυξης,  Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστή Χατζηδάκη έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού σχετικά με την απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το 2012.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Τα εύσημα που αποδώσατε στην προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή για την απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ το 2012, αποτελεί την ηχηρότερη απάντηση σε όλους αυτούς που κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση υβρίζουν και ευτελίζουν το έργο που υλοποιήσαμε, με προφανή στόχο την απαξίωση και το διασυρμό του.

Η αλήθεια που δεν μπορεί να διαστρεβλωθεί, είναι πως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έφτασε στη δεύτερη θέση (από την πέμπτη που βρισκόταν) στην απορροφητικότητα των κονδυλίων του ΕΣΠΑ το προηγούμενο έτος, όχι μόνο καλύπτοντας αλλά ξεπερνώντας τους στόχους, χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης, των διευθυντικών στελεχών και των συνεργατών, έχοντας απέναντι μας τις αγκυλώσεις των γραφειοκρατών – μανδαρίνων της Αθήνας και την τραγική οικονομική συγκυρία. Και ασφαλώς θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα στην υλοποίηση των μεγάλων έργων υποδομών που είχαμε προγραμματίσει, εάν δεν αντιμετωπίζαμε τρικλοποδιές…

Σε κάθε περίπτωση, είμαι βέβαιος πως ο νέος Περιφερειάρχης θα συνεχίσει πάνω στο έργο που κληρονόμησε, ώστε να πετύχουμε, και με την πολύτιμη συνδρομή του υπουργείου σας, στα τέλη του 2013, η συμβασιοποίηση να φτάσει στο 100% της απορρόφησης των έργων του ΕΣΠΑ. Η κεντρική Μακεδονία δεν έχει την πολυτέλεια της απένταξης έργων, αντίθετα, χρειάζεται κάθε ευρώ που θα βοηθήσει στην αναπτυξιακή προοπτική της.

Σας ευχαριστώ και πάλι για την αναγνώριση και επιβράβευση του έργου μας.»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous