«ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ»

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013εκτύπωση

Σχολιάζοντας τη διακοπή των μαθητικών δρομολογίων, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Δέκα χρόνια στη διοίκηση της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην αφήσουμε κανένα μαθητή μακριά από το σχολείο του, έχοντας να αντιμετωπίσουμε θεούς και δαίμονες, τους λανθασμένους χειρισμούς και την εξοργιστική αδιαφορία των εκάστοτε κυβερνήσεων γύρω από το ευαίσθητο αυτό κοινωνικό ζήτημα. Η υπόθεση μάλιστα της μεταφοράς μαθητών έφτασε μέχρι τις αίθουσες των δικαστηρίων, όπου και δικαιωθήκαμε πανηγυρικά για τις ενέργειες μας, με απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών. Η απόφαση των λεωφορειούχων να σηκώσουν χειρόφρενο απαιτώντας τα αυτονόητα, την καταβολή των δεδουλευμένων τους και την απόσυρση της τροπολογίας που προβλέπει περαιτέρω μείωση στις αποδοχές τους για τις συμβάσεις της σχολικής χρονιάς 2011-2012, αποτελεί το έσχατο μέσο πίεσης, ώστε να βρεθεί επιτέλους μια δίκαιη λύση, που και τους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων θα εξυπηρετεί, αλλά και θα διασφαλίζει την ανεμπόδιστη πρόσβαση των μαθητών στα σχολεία τους. Φοβάμαι πως αν η Πολιτεία δεν αλλάξει άμεσα στάση, αν δεν αντιληφθεί τη σοβαρότητα των στιγμών και δεν πάρει γενναίες αποφάσεις, με αίσθημα ευθύνης, το πρόβλημα θα διαιωνίζεται, προκαλώντας σωρεία προβλημάτων σε μαθητές, γονείς και λεωφορειούχους.»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous