«Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ»

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013εκτύπωση

Σχολιάζοντας την καταψήφιση της απόφασης του Eurogroup για «κούρεμα» των καταθέσεων από την Κυπριακή Βουλή των Αντιπροσώπων, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά το γενναίο ΟΧΙ του αείμνηστου Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου στο κατάπτυστο Σχέδιο Ανάν, η Κύπρος είχε το θάρρος να ορθώσει και πάλι το ανάστημα της, να βροντοφωνάξει ένα νέο μεγάλο ΟΧΙ στους στυγνούς, εγκληματικούς εκβιασμούς των Βρυξελλών και στη λεηλασία των καταθέσεων των πολιτών της.

Οι Κύπριοι βουλευτές προέταξαν την εθνική αξιοπρέπεια, είπαν ΟΧΙ στον ¨τρίτο – οικονομικό¨ Αττίλα, αντιστάθηκαν στην επιχειρούμενη μετατροπή της χώρας τους σε προτεκτοράτο. Τα αδέλφια μας στο μαρτυρικό νησί με την απόφαση που έλαβαν δείχνουν στην Αθήνα πως υπάρχει και άλλος δρόμος πέρα από την πολιτική του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και την πειθήνια εφαρμογή των εντολών των Τροϊκανών, τον καταστροφικό δρόμο που έχει οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην απόγνωση.

Εδώ και τρία χρόνια επαναλαμβάνω διαρκώς πως η Ελλάδα πρέπει να πει και μερικά υπερήφανα ΟΧΙ. Να σταματήσει αυτή η λογική της απόλυτης ευθυγράμμισης με τα ¨θέλω¨ των τοκογλύφων, να ασκήσουμε μια κυρίαρχη εξωτερική πολιτική. Άλλωστε στη μακραίωνη ιστορία της η Πατρίδα μας πάντοτε βγήκε νικήτρια με τα ΟΧΙ. Αυτή τη στάση μου πληρώνω σήμερα.

Και επιτέλους, αφού η μικρή, σε έκταση, Κύπρος μπορεί, γιατί δεν μπορούμε και εμείς να ορθώσουμε το ανάστημα μας, να βάλουμε ένα φρένο στον απόλυτο παραλογισμό; Η Κύπρος είναι σήμερα πιο κοντά από ποτέ…»

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous