«ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ»

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013εκτύπωση

Σχετικά με την κυκλοφορία φυλλαδίων που συγχέουν το Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης – ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. με το ΛΑ.ΟΣ., ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έχω τονίσει και στο παρελθόν πως η φωνή του Γιώργου Καρατζαφέρη λείπει από τη Βουλή. Είχα δηλώσει μάλιστα και στη συνάντηση μας το Σεπτέμβριο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, πως θα είναι σύντομα και πάλι παρών, στην πρώτη γραμμή των πολιτικών εξελίξεων.

Από κει και πέρα, με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι διανέμονται φυλλάδια το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Θεσσαλονίκη και σε όμορους νομούς με την υπογραφή ΛΑ.Ο.Σ. και ΠΑΤΡ.ΙΔΑ - ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ.

Θέλω να ξεκαθαρίσω προς αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων, πως  η κίνηση ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης –ΠΑΤΡΙ.Δ.Α..

Η ώρα του Πατριωτικού Δικτύου Αφύπνισης δεν έχει έρθει ακόμη.»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous