"ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ"

Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2013εκτύπωση

Σχετικά με την είδηση που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, πως προτίθεται να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στα Γιάννενα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Η αγάπη και η εκτίμηση μου για την πρωτεύουσα της Ηπείρου και τους κατοίκους της είναι δεδομένες. Μετά, όμως, από 45 χρόνια συνεπούς και επιτυχημένης επαγγελματικής σταδιοδρομίας στη Θεσσαλονίκη, θέλω να ξεκαθαρίσω πως η είδηση ότι προτίθεμαι να δραστηριοποιηθώ επιχειρηματικά στα Γιάννενα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Έχω κολλήσει πολλά ένσημα στη ζωή μου, δεν είμαι ανεπάγγελτος, συνεχίζω ενεργός την επαγγελματική μου πορεία.Από εκεί και πέρα, έχω τονίσει επανειλημμένα πως κάτω από αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες οικονομικής ασφυξίας, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα η ενθάρρυνση κάθε επενδυτικής πρωτοβουλίας που προσφέρει θέσεις εργασίας, ιδιαίτερα σε μια γεωγραφική περιοχή της Πατρίδας μας που μαστίζεται από την ανεργία. Εκτός και αν είναι πλέον έγκλημα φίλοι ή συνεργάτες μου να δραστηριοποιούνται στο επιχειρείν…»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous