«ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΙΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ»

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013εκτύπωση

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να προχωρά στη δημιουργία πολιτικού φορέα σε συνεργασία με τον ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα σενάρια που έχουν δει τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας σχετικά με το πολιτικό μου μέλλον, αγγίζουν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Το μόνο που δεν έχουν γράψει ακόμη είναι πως ετοιμάζω κόμμα με τους εμίρηδες του Κατάρ.. Σήμερα ανήκω στη Νέα Δημοκρατία με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά.

Όσο αφορά στον Ιβάν Σαββίδη, διατηρούμε μια ανθρώπινη, ποντιακή φιλική σχέση, πλην όμως, τελευταία φορά συναντηθήκαμε το Δεκαπενταύγουστο του 2012 στη Μονή της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.

Ας αφήσουμε τον άνθρωπο αυτό, το μόνο σοβαρό επενδυτή που ήρθε στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια, - κάνοντας τα πρώτο βήμα για την προσέλκυση ρωσικών επενδύσεων - απερίσπαστο να ασχοληθεί με τις ποικίλες επιχειρηματικές και αθλητικές του δραστηριότητες και να δώσει ανάσες στη δοκιμαζόμενη οικονομία του τόπου μας.

Οφείλουμε τουλάχιστον να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια του και να μην εμπλέκουμε το όνομα του σε φθηνά επικοινωνιακά παιχνίδια.»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous