«Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ»

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013εκτύπωση

 

Σχολιάζοντας τις τρέχουσες κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Ξαναγυρίσαμε στα μαύρα χρόνια των συσσιτίων στα σχολεία, οι φωτογραφίες με τους εξαθλιωμένους συμπολίτες μας που ικετεύουν για μερικά φρούτα και λαχανικά κάνουν το γύρο του κόσμου, οκτώ στους δέκα Έλληνες έχουν περιορίσει την κατανάλωση βασικών ειδών διατροφής, εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας αδυνατούν να ζεστάνουν τα σπίτια τους, η κοινωνία έχει ήδη πτωχεύσει και βουλιάζει στην απόγνωση, η ανεργία καλπάζει, αλλά κάποιοι στην κυβέρνηση επιμένουν να βλέπουν μια άλλη, εικονική πραγματικότητα στην χώρα, πιπιλίζοντας μονότονα την καραμέλα της δήθεν ανάπτυξης που είναι καθ’ οδόν. Αδυνατώ πραγματικά να καταλάβω από πού πηγάζει αυτή η αισιοδοξία τους.

Εκτός εάν στο πειραματικό εργαστήριο που λέγεται Ελλάδα, η εξόντωση της μεσαίας τάξης και η επιβολή εργασιακών συνθηκών που απαντώνται σε χώρες του τρίτου κόσμου αποτελούν  τους στόχους που έχουν θέσει τα μεγάλα, εκτός συνόρων, αφεντικά για να έρθουν μετά να επενδύσουν, αγοράζοντας ελληνική γη για ένα κομμάτι ψωμί και δίνοντας μισθούς πείνας στους εξαθλιωμένους.

Απευθύνω ύστατη έκκληση στην κυβέρνηση να επανεξετάσει τη στάση της, να αλλάξει ρότα στο καράβι, να κάνει πράξη αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά. Εάν η συνταγή αυτή που εφαρμόζουμε είναι λανθασμένη, όπως παραδέχονται πλέον όλοι, εμείς γιατί εμμένουμε σ’ αυτή;

Φοβάμαι πως κάτω από αυτές τις συνθήκες, η κοινωνική έκρηξη, ο ξεσηκωμός ενός λαού οργισμένου και απογοητευμένου, είναι απλά θέμα χρόνου…»

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous