«ΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ‘ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ’ ΤΟΥΣ»

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013εκτύπωση

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη σχετικά με την επιβολή ειδικού φόρου στους ορθόδοξους χριστιανούς, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η συντονισμένη προσπάθεια διάρρηξης της άρρηκτης σύνδεσης Ελληνισμού και Ορθοδοξίας από το ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Ο κ. Τάσος Κουράκης με τις εμπρηστικές δηλώσεις του επιβεβαιώνει πως συγκεκριμένοι κύκλοι θέλουν να γκρεμίσουν την Πίστη μας, τις Παραδόσεις μας, τις Αξίες μας, την Ιστορία μας, τη Ψυχή του Ελληνισμού. Του θυμίζω μόνο πως έχουν γνώση οι φύλακες.

Ο ελληνικός λαός ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσια του και θα δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις σε αυτούς που με τις δήθεν «καινοτόμες», επικίνδυνες για τη συνοχή της κοινωνίας, «ιδέες», διαιρούν το λαό. Το χριστιανικό ράσο είναι αιώνες τώρα το σωσίβιο του Έθνους. Η Ορθοδοξία παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνισμού.

Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του αναζητούν την επιβολή νέων φόρων στους δοκιμαζόμενους Έλληνες, ας φορολογήσουν πρώτα  τις «δομές αλληλεγγύης» και τα «πολιτιστικά κέντρα», όπως χαρακτήρισε πρόσφατα τα κτίρια που τελούν υπό κατάληψη ο συνάδελφος του κ. Κουράκη στο ελληνικό Κοινοβούλιο, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.

Μόνο μια ερώτηση θέλω να κάνω στον κ. Κουράκη: Οι άθεοι σε ποιον θα αποδώσουν φόρο;»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous