«ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ»

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013εκτύπωση

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα για την επιβολή του νέου φόρου  Κατοχής Ακίνητης Περιουσίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κυοφορούμενη πλήρης ποινικοποίηση της ιδιοκτησίας με την επιβολή του νέου Φόρου Κατοχής Ακίνητης Περιουσίας οδηγεί εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, οικοπέδων και αγροτεμαχίων στην απόγνωση και στην απελπισία.

Είναι κόντρα σε κάθε λογική, άνθρωποι που αγωνίστηκαν μια ολόκληρη ζωή για να αποκτήσουν ένα σπίτι, να στοχοποιούνται σήμερα και να καλούνται να πληρώσουν το μάρμαρο της αστοχίας του οικονομικού επιτελείου στα έσοδα.

Η εξοντωτική φορολογική επιβάρυνση για μια περιουσία που δεν αποδίδει πλέον σχεδόν τίποτα, όχι μόνο επιβαρύνει άδικα τους ιδιοκτήτες, αλλά θα οδηγήσει, όπως σωστά έχει επισημάνει και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων Στράτος Παραδιάς σε ‘δημοσιονομικό αλλά και κοινωνικό Βατερλώ’.

Οι εμπνευστές των σχεδίων αυτών ας βγουν από τα γραφεία τους, για  να δουν πως οι πολίτες ξεπέρασαν πλέον τα όρια τους, δεν έχουν και δεν μπορούν να ανταποκριθούν σ’ αυτό το φορομπηχτικό παραλογισμό. Αφήστε επιτέλους την κοινωνία να αναπνεύσει.»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous