«ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ»

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013εκτύπωση

Με αφορμή τον ορισμό των τριών νέων θεματικών Αντιπεριφερειαρχών, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους τρεις νέους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες που ορίστηκαν σήμερα. Είμαι βέβαιος πως η Αθηνά Αηδονά, η Τζελίνα Μακραντωνάκη και ο Θεοφάνης Παπάς θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, θα δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό και θα δικαιώσουν τις αυξημένες προσδοκίες των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιστεύω πως σε αυτή τη δύσκολη χρονικά συγκυρία θα αντισταθούν στην επιχειρούμενη προσπάθεια στοχοποίησης και συρρίκνωσης της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, θα συνεχίσουν το τεράστιο έργο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας -έργο ουσίας και προοπτικής- και θα βρεθούν στο πλευρό των πολιτών που δοκιμάζονται από την κρίση, προσφέροντας λύσεις.

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο τους!»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous