«ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ Γ. ΤΣΑΜΑΣΛΗ ΚΑΙ Ι. ΤΖΑΚΗ»

Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013εκτύπωση

 

Με αφορμή την εκλογή του Γιώργου Τσαμασλή στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Μ.Ε. Θεσσαλονίκης και της Ιωάννας Τζάκη στη θέση της Πρόεδρου της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Διοίκηση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει συνέχεια. Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες Γιώργο Τσαμασλή και Ιωάννα Τζάκη, συναδέλφους με μακρά προϋπηρεσία και προσφορά στην Αυτοδιοίκηση, που αναλαμβάνουν να προωθήσουν και να επεκτείνουν το έργο που επιτελέσαμε από κοινού τα τελευταία χρόνια.

Ακόμη, θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω και τους υπόλοιπους υποψηφίους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες και έδωσαν τον αγώνα τους χωρίς ακρότητες, μέσα σε ένα πνεύμα ενότητας.

Καλή επιτυχία, καλή δύναμη.»

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous