«ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ, ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΣΑ ΗΘΕΛΕ»

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013εκτύπωση

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις εξελίξεις των τελευταίων χρόνων στην εθνική οικονομία, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Διετέλεσα 13 χρόνια βουλευτής ξεκινώντας από τα χρόνια της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη. Αν αυτά που ήθελε να υλοποιήσει στην οικονομία ο επίτιμος πρόεδρος είχαν τότε πραγματοποιηθεί, αν τον είχαν αφήσει, τα πράγματα τώρα θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Δυστυχώς, όμως υπήρξαν τεράστιες αντιδράσεις της τότε αντιπολίτευσης, αλλά και πολλών βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου και της ίδιας της Νέας Δημοκρατίας. Του εύχομαι καλή ανάρρωση. Ο τελευταίος των μεγάλων Ελλήνων πολιτικών έχει ακόμη να διδάξει πολλά στους νέους πολιτικούς».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous