«ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ»

Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013εκτύπωση

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που φέρουν τη Νέα Δημοκρατία να εμπλέκεται στη διαδικασία εκλογής του νέου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Είναι σαφές, πως η παράταξη της οποίας ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς μου εμπιστεύτηκε πριν μερικούς μήνες τον προεκλογικό αγώνα εν λευκώ στη Μακεδονία και τη Θράκη, απέχει από τις διεργασίες για την εκλογή του νέου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Αυτή άλλωστε ήταν η σαφής δέσμευση του γραμματέα του κόμματος Μανώλη Κεφαλογιάννη, του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη, αλλά και του συντονιστή του κυβερνητικού έργου Δημήτρη Βαρτζόπουλου κατά την πρόσφατη συνάντηση μας.

Το γεγονός πως η Νέα Δημοκρατία δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα, αποδεικνύεται και από τη χτεσινή δήλωση του υπουργού Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρου Καράογλου που έκανε με σαφήνεια λόγο για ¨εσωπαραταξιακό θέμα¨.

Παρ’ όλα αυτά, κάποιοι επιμένουν να χρησιμοποιούν τη Νέα Δημοκρατία, εφευρίσκοντας μέσω εφημερίδων και ανώνυμων αναρτήσεων σε ιστοσελίδες δήθεν ¨παρεμβάσεις¨ και ¨τηλεφωνήματα¨ από τη Συγγρού, υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου.

Αυτές οι αήθεις πρακτικές, όχι μόνο δεν συμβάλλουν στη διαφύλαξη της ενότητας – που είναι σήμερα περισσότερο απαραίτητη από ποτέ – αλλά αντίθετα δυναμιτίζουν το κλίμα και προσβάλουν την προσωπικότητα των περιφερειακών συμβούλων και αντιπεριφερειαρχών που θα κληθούν να εκλέξουν το νέο Περιφερειάρχη.

Ελπίζω το μήνυμα αυτό να το λάβουν όλοι σοβαρά υπ’ όψιν και να αφήσουν τη σπέκουλα. Η Νέα Δημοκρατία, προς τιμήν της, στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Ας απομονώσει αυτούς που την καπηλεύονται.»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous