ΑΠΟ ΤΗ «ΣΧΟΛΗ ΨΩΜΙΑΔΗ» ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2013εκτύπωση

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Μηνά Σαμαντζίδη στη θέση του Προέδρου της Διοικούσας της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συνεργάτης μου επί σειρά ετών, ο Μηνάς Σαμαντζίδης, άνθρωπος του μέτρου, ακέραιος και συνεπής, πραγματικός αγωνιστής, καλός γνώστης προσώπων και πραγμάτων, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για τη θέση του προέδρου της ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Θα μπορούσε να μιλήσει κανείς ακόμη και για σχολή Ψωμιάδη, αν κρίνουμε από το γεγονός πως τόσο ο Μηνάς όσο και ο προκάτοχος του Δημήτρης Τσάμης, έχουν διατελέσει στο παρελθόν σύμβουλοι μου.

Δεν ξέρω μόνο κατά πόσο είναι τυχαίο, το ότι παρά τη δίωξη που υφίσταμαι από τους νεοφερμένους στη Νέα Δημοκρατία, το μηχανισμό πολιτικής εξόντωσης μου που έχουν θέσει σε λειτουργία, στρατολογούν στελέχη που θήτευσαν με μεγάλη επιτυχία δίπλα μου.

Ας είναι βέβαιοι πως έχω να τους προσφέρω ακόμη πολλούς…»

 

 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous