ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012εκτύπωση

Με αφορμή δημοσιεύματα που τον φέρουν να έχει συναντήσεις με κορυφαία στελέχη του κεντροδεξιού χώρου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Σίγουρα γίνονται συζητήσεις και ζυμώσεις στον ευρύτερο χώρο της Κεντροδεξιάς, αλλά δε συναντήθηκα με κανέναν τις προηγούμενες μέρες, όπως γράφτηκε στον Τύπο.

Είμαι από τους πρώτους που μίλησαν για την ανάγκη ενότητας της Κεντροδεξιάς, από το 2007 ακόμη.

Το 2009 κατέβηκα ως υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ με κεντρικό σύνθημα μια ενωμένη Κεντροδεξιά, με πίστη στις αξίες της και επιστροφή στο λαό, και δεν πρόκειται να συμμετάσχω σε πιθανές ίντριγκες. Ο λόγος μου απέναντι στο λαό ήταν, είναι και θα παραμείνει καθαρός. Όπως πάντα παραμένει καθαρή και η θέση μου στην ιδεολογία και στις αρχές με τις οποίες ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θεμελίωσε τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous