ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΖΙΧΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ κ. ΙΕΡΟΘΕΟ

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012εκτύπωση

 

Τη Νέα Ζίχνη Σερρών επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, αποδεχόμενος σχετική πρόσκληση του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεου.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έγινε δεκτός στην Ουζούνειο Στέγη Αγάπης και Φιλοξενίας όπου προσωρινά στεγάζεται η έδρα της Μητρόπολης και ξεναγήθηκε από τον Μητροπολίτη στο υπό ανέγερση Επισκοπικό Μέγαρο, ενώ είχε ολιγόλεπτη συνάντηση και με το δήμαρχο Ν. Ζίχνης Ανδρέα Δαϊρετζή αλλά και την πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Ν. Ζίχνης Χρυσάνθη Ντάνου.

«Είναι τιμή και ευλογία για την ακριτική Μητρόπολη Ζιχνών και Νευροκοπίου να έχει στο τιμόνι της έναν συνεπή εκκλησιαστικό άνδρα όπως ο κ. Ιερόθεος. Εκφράζει την Εκκλησία που αντιστέκεται, που είναι παρούσα στις εξελίξεις, στο πλευρό των συνανθρώπων μας που υποφέρουν, μια Εκκλησία μέσα στην κοινωνία, όχι απόμακρη» επισήμανε ο κ. Ψωμιάδης, τονίζοντας πως ο ίδιος προσωπικά θα κάνει ό, τι είναι δυνατό για να αρθούν οι δυσκολίες και να προχωρήσει η αποπεράτωση του Επισκοπικού Μεγάρου.

Από την πλευρά του ο κ. Ιερόθεος ευχαρίστησε τον κ. Ψωμιάδη για την άμεση ανταπόκριση του στην πρόσκληση που του απηύθυνε και τον κάλεσε να συνεχίσει τον αγώνα που δίνει για την προάσπιση των εθνικών μας θεμάτων, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα της Μακεδονίας. «Ο λαός δεν ξεχνά, είναι στο πλευρό σας», σημείωσε χαρακτηριστικά, προτρέποντας τον να μείνει σταθερός στις θέσεις του για την Πατρίδα, την Ορθοδοξία, τη νεολαία και την οικογένεια.

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous