ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΚΜ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2012εκτύπωση

Μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης του Αρείου Πάγου για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη σχετικά με την υπόθεση των προστίμων, οι Αντιπεριφερειάρχες της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών Ιωάννης Μωυσιάδης, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Χρήστος Γκουντενούδης, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Σεβόμαστε απόλυτα τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης. Ωστόσο, στη συνείδησή μας, όπως και στη συνείδηση του λαού της Κεντρικής Μακεδονίας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι ο εκλεγμένος Περιφερειάρχης, που εδώ και τρεις δεκαετίες υπηρετεί με συνέπεια τα καθήκοντά του, πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας, προς όφελος των πολιτών. Τον στηρίζουμε και είμαστε δίπλα του στη δύσκολη αυτή στιγμή, στον αγώνα του μέχρι την τελική δικαίωση.

Από κει και πέρα, η παράταξή μας θα συνεχίσει να διοικεί ενωμένη, σαν μια γροθιά, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν την Κεντρική Μακεδονία. Οι συμπολίτες μας μπορούν να είναι βέβαιοι ότι θα ακολουθήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπει ο «Καλλικράτης» για την ανάδειξη νέου Περιφερειάρχη, με ομοψυχία και πνεύμα ενότητας.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ήταν, είναι και θα είναι ο Περιφερειάρχης μας».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous