ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ EUROGROUP

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012εκτύπωση

Σχετικά με τη χθεσινοβραδινή απόφαση του Eurogroup, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Επειδή δεν πιστεύω ότι ο Γιούνγκερ, η Λαγκάρντ και ο Σόιμπλε είναι οι τρεις μάγοι με τα δώρα, εύχομαι να ξημερώσει μια πραγματικά καινούρια μέρα για τον ελληνικό λαό.

Δηλαδή, να βρουν δουλειά το 1,2 των ανέργων συμπολιτών μας. Να σταματήσει η ανθρωποφαγία στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα. Να αποκτήσουμε μια παραγωγική Δημόσια Διοίκηση. Να ανακουφιστούν οι δανειολήπτες, να διασφαλιστεί ότι δεν θα χάσουν τα σπίτια τους. Να αποκτήσουμε και πάλι ένα στοιχειώδες σύστημα υγείας. Να έχουμε σχολεία με θέρμανση, νοσοκομεία σε αξιοπρεπή λειτουργία. Να λειτουργήσουν ξανά τα πανεπιστήμια. Να μπει τέλος στη λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης. Να έχουν πάλι τα φάρμακά τους όσοι τα έχουν ανάγκη. Να σταματήσει η απαξίωση της αυτοδιοίκησης. Να θωρακιστούν οι βασικοί πυλώνες της δημοκρατίας: δικαστές, σώματα ασφαλείας, εκκλησία. Να λυθεί το χειρόφρενο στα μέσα μαζικής μεταφοράς –ΚΤΕΛ και ΟΑΣΘ. Να ολοκληρωθεί το μετρό στην πόλη μας. Να αποκατασταθούν οι μικροομολογιούχοι που εμπιστεύθηκαν το ελληνικό κράτος και έχασαν τα χρήματά τους. Να μπει ένα τέλος στα συνεχόμενα χαράτσια. Να πέσει ο ΦΠΑ στην εστίαση. Να ανασάνουν οι μικρομεσαίοι. Να λειτουργήσει η αγορά. Να σταματήσει η κατάρρευση του κράτους.

Εν ολίγοις, να γίνουν πράξη όσα υποσχέθηκε η ΝΔ προεκλογικά. Γιατί η κοινωνία δεν αντέχει άλλο».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous