«ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ;»

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012εκτύπωση

Σχετικά με τη διακοπή δρομολογίων εντός νομού του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης αλλά και την προειδοποίηση του ΟΑΣΘ για διακοπή δρομολογίων από 1-12-2012, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Όταν εδώ κι ένα χρόνο μιλούσα για την πλήρη διάλυση του κράτους, κάποιοι σφύριζαν κλέφτικα. Σήμερα, είναι πλέον φανερό ότι βρισκόμαστε ενώπιον πλήρους κατάρρευσης: οι εργαζόμενοι στους δήμους και τις Περιφέρειες απεργούν, τα σκουπίδια έχουν καταλάβει τη Θεσσαλονίκη, τα ΚΤΕΛ διακόπτουν τα δρομολόγιά τους, ο ΟΑΣΘ έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά. Να πάψουν να κάνουν υψηλή πολιτική και να κοιτάξουν την καθημερινότητα. Να σταματήσουν τις κοκορομαχίες στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να βγουν στο πεζοδρόμιο, να δουν που έχουν οδηγήσει την κοινωνία, πως τη βγάζει ο λαός με τις μνημονιακές επιλογές τους.

Καλώ άμεσα τα αρμόδια υπουργεία να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους απέναντι σε δύο φορείς, όπως τα ΚΤΕΛ και ο ΟΑΣΘ, με μέγιστη κοινωνική προσφορά. Να θυμηθούν εκεί στην Αθήνα ότι εδώ δεν έχουμε ούτε μετρό ούτε τραμ ούτε προαστιακό ούτε ηλεκτρικό. Εάν σταματήσουν τα δρομολόγια των λεωφορείων καταργούν ουσιαστικά το δικαίωμα της μετακίνησης. Αυτό είναι το όραμα του αθηναϊκού κατεστημένου για την ελληνική περιφέρεια; Ή μήπως θέλουν να απαξιώσουν πλήρως τα δημόσια μέσα μεταφοράς για να προμοτάρουν ξένα συμφέροντα;

Να δούμε τι άλλο θα κληθεί να πληρώσει ο ελληνικός λαός στο όνομα της σωτηρίας του».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous