«ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΘΥΜΩΜΕΝΟ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟ, ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ»

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012εκτύπωση

Σχολιάζοντας τη μείωση του προσωπικού στις Περιφέρειες και στους Δήμους μέσα από τις απολύσεις υπαλλήλων, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το αριστοτεχνικά δομημένο σχέδιο για την κατάργηση, στην ουσία, της περιφερειακής Αυτοδιοίκησης για το οποίο είχα μιλήσει πριν ένα μήνα, προχωρά με ταχείς ρυθμούς. Καμία κυβέρνηση, όπως αποδεικνύεται, δεν γνωρίζει και δεν θέλησε να μάθει, τα πραγματικά προβλήματα της Αυτοδιοίκησης.

Είναι πλέον προφανές, πως μέσα από παρόμοιες πολιτικές αποφάσεις, ενθαρρύνεται  το ¨διαίρει και βασίλευε¨, ο κοινωνικός αυτοματισμός, που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε απρόβλεπτες καταστάσεις.

Για τον κίνδυνο της κοινωνικής έκρηξης από αυτές τις πολιτικές επιλογές και με ένα λαό θυμωμένο, απογοητευμένο, οργισμένο, είχα προειδοποιήσει με επιστολή μου και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Φαίνεται, όμως, πως στο όνομα της δόσης, συνθλίβεται η κοινωνία και επιλέγεται μια σύγχρονη γενοκτονία ως μια δήθεν ¨λύση¨ για τα προβλήματα της χώρας.

Ξεχνούν πως πίσω από τα ψυχρά νούμερα υπάρχουν άνθρωποι, οικογένειες, ζωές που καταστρέφονται. Και κανείς δεν απαντά στο καίριο ερώτημα: πώς θα πάμε μπροστά με τέτοιες απάνθρωπες πολιτικές αποφάσεις που επιφυλάσσουν ως χριστουγεννιάτικο δώρο την απόλυση για χιλιάδες εργαζόμενους;

Δυστυχώς, αποδεικνύεται καθημερινά πως δεν υπάρχει οργανωμένο εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας.

Αντί να τιμωρηθούν αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στην οικονομική υποδούλωση τιμωρούνται απλοί πολίτες, οικογενειάρχες, νοικοκύρηδες. Πιστεύω, πως έχει έρθει επιτέλους η ώρα να ακουστούν και μερικά ΟΧΙ. Φτάνει πια.»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous