ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012εκτύπωση

Απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την ομιλία του βουλευτή Στ. Παναγούλη από τα βήμα της Βουλής, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Ο κ. Παναγούλης απλώς έβγαλε τη μάσκα του ΣΥΡΙΖΑ με μια δήλωση που ξεπέρασε κάθε όριο και παραβιάζει κατάφωρα τις δημοκρατικές αρχές και τις αξίες. Εύχομαι για το καλό της χώρας να μη χρειαστεί ποτέ να επιλέξω μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής. Αν όμως φτάναμε σ’ αυτό το σημείο σίγουρα δεν θα διάλεγα αυτούς που οραματίζονται να κάνουν την Ελλάδα Λιβύη και απειλούν με κρεμάλες. Δεν θα διάλεγα αυτούς που εδώ και δεκαετίες έχουν την τάση να αγκαλιάζουν κάθε διαλυτικό στοιχείο του κοινωνικού ιστού και τους κράτους, υιοθετώντας ακραίες φασιστικές συμπεριφορές.

Υπενθυμίζω απλώς στους επαγγελματίες ‘‘επαναστάτες’’ της Κουμουνδούρου, που ξέρουν καλά να στοχοποιούν όποιον τους χαλάει τη σούπα, ότι προσωπικά πάντοτε καταδίκαζα ακραίες συμπεριφορές απ’ όπου κι αν προέρχονται. Γιατί πιστεύω ότι ο βία και ο φασισμός δεν έχουν χρώμα. Αλλά φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου μαζεύτηκαν οι βολεμένοι της δεκαετίας του ‘80, υπάρχει φασισμός που βολεύει και φασισμός που δε βολεύει.

Οι στιγμές είναι ιστορικές και είναι οριακές. Μπορεί κάποιοι να ονειρεύονται εμφυλίους και την Ελλάδα μπάχαλο, όμως αυτή την ώρα που κάποιοι στήνουν στα έξι μέτρα τον ελληνικό λαό, η ψυχραιμία και η σύνεση στο δημόσιο πολιτικό λόγο είναι πατριωτισμός. Αντίθετα, η υποκρισία και ο φανατισμός μόνο σε τραγωδίες μπορεί να οδηγήσουν».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous