«ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ»

Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2012εκτύπωση

Σχετικά με το ενδεχόμενο «λουκέτου» στο νοσοκομείο «ΠΑΝΑΓΙΑ», ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Είναι προφανές, πως η Θεσσαλονίκη δεν αντέχει την απώλεια άλλων νοσοκομειακών κλινών. Σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, όπου το αγαθό της δημόσιας υγείας στοχοποιείται, ακόμη και η συζήτηση για ενδεχόμενο λουκέτο στο νοσοκομείο «Παναγία» είναι περιττή.

Στηρίζω την πρωτοβουλία των δημάρχων Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογλίδη, Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιου Καϊτετζίδη, Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου και Θερμαϊκού Ιωάννη Αλεξανδρή που έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της συνέχισης της λειτουργίας του νοσοκομείου μέχρι την κατασκευή νέας πτέρυγας, ανάλογης, τουλάχιστον, δυναμικότητας στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» και επιμένω πως η εξοικονόμηση πόρων στον τομέα της υγείας δεν επιτυγχάνεται με βιαστικές και πρόχειρες αποφάσεις, που λειτουργούν εν τέλει σε βάρος των πολιτών.

Επιπρόσθετα, η έξοδος του «Παναγία» από το σύστημα των εφημεριών, θα επιβαρύνει περαιτέρω τη λειτουργία των υπολοίπων νοσοκομείων, με σοβαρότατες επιπτώσεις στην αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.

Δεν επιτρέπεται να αφήσουμε την ανατολική Θεσσαλονίκη με ένα, μόνο, νοσοκομείο. Εκτός και αν ο στόχος είναι να μην μείνει τίποτα όρθιο και στο χώρο της υγείας. Ας μας το πουν επιτέλους ξεκάθαρα…»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous