«ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ»

Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2012εκτύπωση

Σχολιάζοντας τις εικόνες ντροπής στο Α.Π.Θ. εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στις εργολαβίες, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Εκατό χρόνια από την απελευθέρωση της, η πόλη μας ¨γιορτάζει¨ με σωρούς σκουπιδιών στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι προφανές, πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Οι ευθύνες της Πολιτείας για την πολυετή ¨ομηρία¨ των εργολαβικών υπαλλήλων είναι δεδομένες και βαριές.

Καλώ όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να αναλάβουν εδώ και τώρα τις ευθύνες τους και να εντείνουν τις προσπάθειες τους για την εξεύρεση μιας λύσης που θα επιτρέψει στο Πανεπιστήμιο να ανασάνει.

Μια λύση που θα βάλει ένα οριστικό τέλος σε αυτές τις πρωτόγνωρες εικόνες ντροπής που προσβάλουν την πόλη μας και τον πολιτισμό μας, δυσφημούν την εικόνα της Θεσσαλονίκης στο εξωτερικό ενώ παράλληλα εγκυμονούν σοβαρότατους κινδύνους για τη δημόσια υγεία.

Αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία απ’ όλους, αυτό απαιτεί η κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Βάλτε, επιτέλους, τέλος σ’ αυτό το αίσχος.»

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous