«ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ»

Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012εκτύπωση

Σχετικά με το ενδεχόμενο επιβολής νέων φόρων στα κοινωφελή νομικά πρόσωπα και τον κίνδυνο αναστολής λειτουργίας της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η λογική της ισοπεδωτικής εξίσωσης των πάντων με αποκλειστικό στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων στον κρατικό κορβανά δεν οδηγεί πουθενά.

Το ενδεχόμενο επιβολής νέων φόρων στα κοινωφελή νομικά πρόσωπα όπως η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, με το σπουδαίο έργο που επιτελεί στην προώθηση και επιστημονική τεκμηρίωση των εθνικών μας θεμάτων και πρώτιστα του Μακεδονικού, οδηγεί νομοτελειακά στην αναστολή των δράσεων της, κάτι που ισοδυναμεί με εθνική αυτοκτονία, αυτές τις κρίσιμες, για τα εθνικά μας θέματα, στιγμές.

Ας γίνει επιτέλους κατανοητό, πως στο όνομα του Μνημονίου δεν μπορούμε να καταργούμε τα πάντα. Στα εθνικά θέματα δεν χωρά Μνημόνιο. Υπάρχει μια κόκκινη γραμμή που απαγορεύεται να περάσουμε. Εύχομαι και ελπίζω, η κυβέρνηση να επανεξετάσει τη θέση της για να μην σταματήσει να ακούγεται η φωνή του Μακεδονικού Ελληνισμού».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous