ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ Μ. ΡΕΠΟΥΣΗ: «Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ»

Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2012εκτύπωση

Σχετικά με την αναφορά της Μαρίας Ρεπούση στις εκδηλώσεις μνήμης για την Έξοδο του Μεσολογγίου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Οι απεγνωσμένες προσπάθειες της κ. Μαρίας Ρεπούση να μείνει στην επικαιρότητα προκαλώντας για μια ακόμη φορά με τις δήθεν προοδευτικές θεωρίες της τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Μετά το «συνωστισμό» στην προκυμαία της Σμύρνης, την ενοχλούν τώρα και οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης της Εξόδου του Μεσολογγίου, γιατί αναπαράγουν, όπως ισχυρίζεται, την «εθνικιστική έξαρση».

Περιμένουμε πώς και πώς, την ημέρα που η βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου θα πει μια κουβέντα συμπαράστασης για τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου, για τους εγκλωβισμένους στην κατεχόμενη βόρεια Κύπρο, για τους ομογενείς μας στη Βόρεια Ήπειρο, για τους Έλληνες των Σκοπίων, για την τουρκική προπαγάνδα στη Θράκη μας.

Είναι, όμως, πλέον προφανές, πως  η ίδια προτιμά τον Σουλεϊμάν και τον Κεμάλ Ατατούρκ από τον Γεώργιο Καραϊσκάκη, τον Νότη Μπότσαρη και τον Κίτσο Τζαβέλα. Ο καθένας έχει τα πρότυπα του.

Δυστυχώς, δεν είναι μόνο η κ. Ρεπούση, αλλά ένα σκοτεινό δίκτυο αναθεωρητών που εναντιώνονται σε κάθε τι ελληνικό και ορθόδοξο. Δεν θα τους αφήσουμε να παίξουν ύπουλα παιχνίδια σε βάρος του Ελληνισμού.»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous